Historikk
Granum bakeri og konditori ble åpnet 3. juni 1991 av Magne og Bera Granum i Storgata 126 på Lillehammer. November 1993 flyttet vi bedriften til Storgata 112, der vi fortsatt er. Her ligger både bakeriet, administrasjonen og et bakeriutsalg med konditori. I 1996 utvidet vi med et nytt bakeriutsalg med konditori midt i gågata (Storgata 65).
Målet til Magne og Bera var en liten familiebedrift, men kundemassen økte raskt og i dag har bakeriet 14 ansatte. Datteren Hilde ble involvert i bakeriet fra starten av. Først ved siden av sin vanlige jobb før hun etter hvert tok over som daglig leder.
I 2023 tok døtrene Hilde og Berit over bedriften, og etter en aksjeutvidelse kom Jill Hege Sjøhaug også inn som eier.
Jill Hege har lang fartstid og mye erfaring innen personalledelse og salg. Hun har personalansvaret i Granum Bakeri og leder avdelingen i gågata.