Historikk
Granum bakeri og konditori ble åpnet 3. juni 1991 av Magne og Bera Granum i Storgata 126 på Lillehammer. November 1993 flyttet vi bedriften til Storgata 112, der vi fortsatt er. Her ligger både bakeriet, administrasjonen og et bakeriutsalg med konditori. I 1996 utvidet vi med et nytt bakeriutsalg med konditori midt i gågata (Storgata 65).
Målet til Magne og Bera var en liten familiebedrift, men kundemassen økte raskt og i dag har bakeriet 14 ansatte. Datteren Hilde ble involvert i bakeriet fra starten av. Først ved siden av sin vanlige jobb før hun etter hvert tok over som daglig leder.
I 2023 tok døtrene Hilde og Berit over bedriften, og etter en aksjeutvidelse samme år kom Knut Arve Granum (fetter) og Jill Hege Sjøhaug også inn som eiere.
Jill Hege har lang fartstid og mye erfaring innen personalledelse og salg. Hun har personalansvaret i Granum Bakeri og leder avdelingen i gågata.
Knut Arve jobbet i bakeriet fra 1999 til 2019. Nå er han tilbake som medeier. Bakeriet vil nyte godt av hans erfaring, kunnskap og stå-på vilje.
Fra venstre: Knut Arve Granum, Jill Hege Sjøhaug, Berit Granum, Hilde Granum, Bera Granum, Magne Granum